Contact ondernemers

Onze missie en visie

Onze missie is om in de komende jaren uit te groeien tot een bekend en geliefd winkelgebied door de bezoekers een prettige en gastvrije winkelomgeving te bieden. De ondernemers uit het BIZ-gebied zullen zich gezamenlijk inspannen om een sfeer te creëren waar iedere bezoeker zich welkom en thuis voelt.

Onze visie is de organisatiegraad van de ondernemers te vergroten om het winkelgebied beter op de kaart te kunnen zetten. De gezamenlijke investering van alle ondernemers in de kwaliteit van het leefklimaat en uitstraling van “ het Zeeheldenkwartier” heeft als doel de bezoekersaantallen en herhalingsbezoeken te laten stijgen.

Ondernemersvereniging BIZ Zeeheldenkwartier

In 2012 is de BIZ Zeeheldenkwartier vereniging opgericht voor en door alle ondernemers in de Prins Hendrikstraat en -plein, Zoutmanstraat, Piet Heinstraat en -plein om gezamenlijk te investeren in de kwaliteit van de bedrijfsomgeving. Alle ondernemers die in dit BIZ-gebied vallen zijn verplicht bijdrageplichtig en kunnen gratis lid worden van de ondernemersvereniging. Ondernemers die in het overig deel van het Zeeheldenkwartier gevestigd zijn kunnen vrijwillig lid worden. De verplichte bijdragen voor de BIZ worden geïnd door de gemeentelijke belastingdienst.
Voor meer informatie zie:
http://www.denhaag.nl/home/bedrijven-en-instellingen/to/Bedrijven-Investering-Zone-BIZ.htm
De BIZ betaalt uit de bijdragen de activiteiten om de economische ontwikkeling in het Zeeheldenkwartier te bevorderen. Het bestuur van BIZ Zeeheldenkwartier heeft in de afgelopen jaren het Zeeheldenkwartier als winkelgebied op de kaart gezet door:

  • Verminderen van leegstand, steeds meer winkels vestigen zich in de winkelstraten.
  • Online zichtbaarheid verbeteren door een mooie mobiele website, Facebookpagina met bijna 9000 volgers en een instagram pagina waar alle leden zelf op kunnen posten.
  • Marketing van het winkelgebied. Dit is niet onopgemerkt gebleven en Zeeheldenkwartier is tot winnaar uitgeroepen van de NRW Marketingprijs 2014.
  • Organiseren en ondersteunen van activiteiten en evenementen zoals Flagship Market, Pure Buren, Proef de Wijk, Solar Cinema, FeelGoodFest en Designkwartier.
  • Het uitgeven van een eigen Zeeheldenkwartier boekje
  • Het bestuur is een spreekbuis richting gemeente door gesprekken te voeren en aan te zitten in verschillende overleggen.
  • Uitstraling van het winkelgebied verbeteren door bijdrage te leveren aan een schoon en veilig winkelgebied.

Heeft u een winkel of bent u gevestigd in het Zeeheldenkwartier en staat u nog niet op deze website? Registreer nu en doe mee!

Over mijn bedrijf

Foto

Contactgegevens

Overig