21 april 2019
Paaseieren zoeken in de Zeeheldentuin!

Kom (chocolade-) paaseieren zoeken in de Zeeheldentuin op Eerste Paasdag, zondag 21 april 2019.

Dorst na het zoeken en spelen? Voor de dorstige Zeeheldjes is er een bekertje ranja. Een kopje koffie kan gehaald worden door de ouders die nog niet helemaal wakker zijn bij John & June’s, Pim, Your Piece of Cake in de Prins Hendrikstraat of Victoria op het Prins Hendrikplein. Bij inleveren van een speciale Zeehelden munt is de koffie gratis.

Wanneer: Op eerste Paasdag, zondag 21 april 2019

Waar: Zeeheldentuin - Tasmanstraat

Hoe laat: Van 10.30 tot 12.00 uur.

Voor wie: kleine Zeeheldjes tot en met 6 jaar, en hun ouders. Iets oudere broers of zussen zijn vanzelfsprekend ook welkom

Aanmelden? Graag! Via het evenement de facebookpagina van de Zeeheldentuin, of via de facebookpagina van het Zeeheldenkwartier.

Bijzonderheden? Als ouder vragen we u uw Zeeheldje(s) een beetje te begeleiden bij het zoeken, natuurlijk wil elk kindje wat eitjes vinden, én: We maken er natuurlijk geen wedstrijd van wie de meeste eitjes heeft gevonden Verder: op is op!

Op eerste paasdag zijn er vrijwilligers van de stichting de Zeeheldentuin om ranja te schenken en de zeehelden munt uit te delen, en een beetje toezicht te houden. Leuk? Tuurlijk!

Wij zien u graag met uw Zeeheldjes op Eerste Paasdag!

Het paaseieren zoeken voor Zeeheldjes wordt mogelijk gemaakt door:

Stichting de Zeeheldentuin ism

Ondernemersvereniging BIZ Zeeheldenkwartier, en

Bewonersvereniging de Groene Eland

2019-04/196b98e5-310a-4ffb-bea7-746a6b4bebbd