17 december 2017
Stekjesruil - Instore event

Rick Hekman is een echte ‘stekjesman’. Hiermee kweek je een liefde voor het leven. Deze liefde deelt hij samen met Bar en Zo en Floors Moestuin tijdens de stekjesruil. Tijdens zo’n ruil kunnen plantenliefhebbers of mensen met twee groene linkerhanden elkaar ontmoeten en onderling stekjes uitwisselen, maar ook tips en trucs. Stekken is niet zo moeilijk. Je moet er alleen aandacht en liefde in stoppen!

De laatste edite van dit jaar is op zondag 17 december tussen 13:00 - 15:00uur. Vanwege het winterweer leggen ze deze editie de focus op het ruilen van zaden, boeken over planten of tuinieren en kamerplant stekjes.


Breng a.u.b. geen verse knipsels mee, maar stekjes met wortelvorming. Dit om teleurstellingen te voorkomen bij de ontvanger. Het zou zonde zijn als iemand ruilt en de knipsel is twee dagen later overleden. Uitgezonderd van cactus en succulent stekken.

Mogelijkheden om te ruilen:
- Stekjes (van kamerplanten).
- Zaden.
- Bloembollen.
- Boeken.
- Kennis, ervaringen & tips.

Tot slot:
Neem de overgebleven spullen a.u.b. weer mee terug! De plek is geen dumpplek voor stekjes. Neem wat over is weer mee naar huis of geef het weg.

Adres: Bar en Zo - Prins Hendrikstraat 103 - Den Haag