21 december 2017
TINK - amazing shop windows

Voor de meest stralende winkeletalages moet je dit jaar een bezoek aan het Zeeheldenkwartier plannen! De Prins Hendrikstraat, Zoutmanstraat en Piet Heinstraat sluiten dit jaar aan bij de Haagse Binnenstad! Voor het zesde jaar op rij organiseert TINK Amazing Shop Windows hèt winterevenement waarbij winkels gefuseerd wordt met cultuur en een hoop creativiteit.

Diverse thema’s van de etalagewedstrijd als 'Kiss' en 'A Royal Winter' sierden afgelopen winters de etalages van winkels en ook dit jaar worden de ondernemers uitgedaagd om de mooiste, meest creatieve en inspirerende winkeletalage van Den Haag te creëren. Met spanning wordt uitgekeken naar de creatieve invulling van het thema van dit jaar: ‘STARS’.

Schitterende prijzen

De etalagewedstrijd TINK start op dit jaar op 8 december en op 21 december worden de winnaars bekend gemaakt. Niet alleen een jury beoordeelt de etalages maar ook het publiek kan stemmen voor de publieksprijs. Winkelend publiek maakt daarnaast kans op shoptegoed t.w.v €150 door de verschillende routes door  het Zeeheldenkwartier en de Binnenstad te lopen en te stemmen. Ook is dit jaar opnieuw het figuurtje Tinkerbell in één van de vele etalages te ontdekken en levert ook mooie prijzen op. Met dank aan een flyer met daarop een route langs alle deelnemende winkels hoeft het publiek geen etalage te missen. De etalages zijn nog tot en met eerste kerstdag te bewonderen.

www.tinkthehague.com