31 december 2020
Zeehelden voor Zorghelden!

Gratis knip- of scheerbeurt voor zorgpersoneel.

Vroeger voer er op ieder schip een scheepsarts mee, hij zorgde ervoor dat de bemanning gezond bleef tijdens de vaart. Vaak was hij ook de barbier! Anno 2020 is het eerste niet anders. We hebben de mensen in de zorg nodig om ons door de corona heen te loodsen.

En het tweede, ja, daar hebben we onze zeehelden voor bij Noble Savage.

Zij zijn de nummer 1 Barbershop van Den Haag geworden bij de verkiezing leukste kapper en kapsalon van 2020! En zij geven hartverwarmend veel om de zorg en willen de mensen in de zorg bedanken. Zeeheld Mike is een campagne begonnen waarbij zorgpersoneel een gratis knip- of scheerbeurt bij hem krijgt. Het enigste wat je hoeft te doen is een afspraak te maken en bij je afspraak je ziekenhuis/thuiszorg/verzorgingstehuis pas en je id kaart te laten zien.

Mike: “Haarzorg is wat we doen, hier kunnen wij een bijdrage leveren, en daarom noemen wij onze campagne “Hair Care for Health Care”. De positieve psychologische effecten van een nieuw kapsel of baard behandeling kunnen je energie geven, je algemene welbevinden verbeteren en ervoor zorgen dat je makkelijk opstaat in de ochtend. En het meest belangrijke, je zult sexy uitzien terwijl je levens red!

Dus werk je in de zorg? Van harte welkom voor deze gratis behandeling. Voor jou, geen speciale condities, geen voorwaarden, alleen oprechte liefdevolle ondersteuning van het Noble Savage team.”

Barbershop Noble Savage is open dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 19:00 uur.
Voor een afspraak bel 0702250322 of stuur een berichtje via facebook

Barbershop Noble Savage
Prins Hendrikstraat 160
Telefoon: 0702250322

.

2020-11/noble-savage2