ZEEHELDENMARKT - ELKE DONDERDAG VAN 11.00 tot 19.00 uur

Iedere donderdag van 11.00 tot 19.00 uur kun je dagvers, ambachtelijk en duurzaam boodschappen doen op de Zeeheldenmarkt op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Totaal aanbod h'eerlijk biologisch vlees, vis, zuivel, eieren groenten en noten. Tot donderdag!


De Hoenderspecialist Paul de Wit en Zonen

Duurzaam, traditioneel en historisch. Het levensverhaal van de familie de Wit heeft als rode draad passie en duurzaamheid. Samen met vrouw Carla en zoons Dane en Armand houdt hoenderspecialist Paul de Wit wilde kalkoenen, meer in het bijzonder de “Calicuth” en de “Hollandse Blauwhoender”. Paul is boer, slager en poelier, een specialist in traditionele raszuivere dieren & vlees. Ons vlees is duurzaam gekweekt/gefokt in natuurlijke omgeving. Streekgebonden in Zeeuws Vlaanderen en Meetjesland Belgie.

Bio-Smaak Willem Quaak

Biologische kaas & Zuivel

Zeer uitgebreid assortiment zuivel en kaas met meer dan 100 soorten kaas.

Alle producten bij Willem zijn EKO en BIO.

Scheveningse Vishandel Toet

Een ruim assortiment verse vis en vis producten, vers van het mes. Hierbij letten wij zorgvuldig op de kwaliteit en duurzaamheid van de vis!

Biogroenten@home

Mooie en eerlijke biologische groente en fruit van het seizoen. Ook aanverwante producten en altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een groot assortiment, gedeeltelijk uit eigen teelt. Ook voor tips en bereidingswijzen kun je bij Biogroenten@home terecht.

Notenkoning

Voor al uw ambachtelijk versgebrande noten en zuidvruchten.