Fashion & Shoes

Bij Priester


Bij Priester wil de wereld wat leuker maken. We staan voor eerlijke en mooie producten en houden graag een ambacht in leven. We repareren liever dan dat we weggooien en geven de voorkeur aan delen over bezitten. We nemen de tijd om bewust te leven en écht contact te maken. We strooien liefde als confetti in het rond en lossen graag problemen op. Bij Priester is niet alleen een plek voor mooie spullen, maar een plek voor bewust leven en verbinden. Kom langs, blijf hangen en drink een kop koffie. We nodigen je uit in onze kleine community om geïnspireerd te raken, te experimenteren, hard te lachen maar vooral, de tijd te nemen om het even rustig aan te doen. Bij Priester verlossen we je van de snelle wereld waar we in leven. Join the new religion!

Kledingbibliotheek - Het is helemaal niet nodig om zelf alle geweldige outfits van de wereld te bezitten, je kunt ze gewoon bij ons lenen. Wij bieden de eerste kledingbibliotheek van Den Haag aan met alleen maar Nederlandse, duurzame designer. Geen miskopen meer!

Verkoop – Consumptie heeft impact. Daarom zorgen we ervoor dat wat we verkopen met zorg gemaakt is, van hoge kwaliteit materialen, op duurzame wijze én door geweldige mensen.

Reparatie en Maatwerk – Als je net niet kunt vinden waar je naar op zoek bent, wat unieks wilt, of als je lievelings items wat extra liefde of zorg kunnen gebruiken, helpen wij je graag! Workshops en events – Altijd al eens willen leren hoe je je eigen awesome goodies kunt maken? Of niets willen missen van alle andere leuke dingen in het leven? Wij organiseren maandelijks workshops en events.

Zoutmanstraat 12a
Den Haag

T 070 214 6361
info@bijpriester.nl
http://www.bijpriester.nl


Openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
12.00 - 20.00
Donderdag
12.00 - 20.00
Vrijdag
12.00 - 20.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
-
Elvis & Otis

Prins Hendrikstraat 124

Bij Priester

Zoutmanstraat 12a

YOGISHA STORE

Prins Hendrikstraat 138

Achtung! Baby

Prins Hendrikstraat 97

The FunHouse

Piet Heinstraat 86

Johan Wassenaar

Prins Hendrikstraat 132

Pret - a - Porter by Anne Marie

Prins Hendrikstraat 177

Christine le Duc

Piet Heinplein 1

Schroeder - Kleding

Piet Heinstraat 25